Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Sephiria
Nie 04 Lis, 2007 17:43
Ulubiona postać FF 4 - 6
Autor Wiadomość
LiZaRd
[Usunięty]

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 20:36   

Shadow - za kazdym razem dostarcza mi emocji, kiedy czekam pod koniec First World na jego powrot xD - za kazdym razem zastanawiam sie - czy aby napewno zdazy? -_-"

Zimo 
Kupo!

Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 19:48   

IMO najlepszą osobistością w FFV jest... Galuf. Cięty język, no i to poczucie humoru. Jakiś taki sentyment do niego mam. Szkoda, że... no że ci niedobrzy programiści
Kod:
uśmiercają go w połowie gry,
eh :(
Na rzecz jakiejś małej, rozpieszczonej, Znam-Wszystkie-Języki Cary :P
Ostatnio zmieniony przez Sephiria Nie 20 Sty, 2008 11:21, w całości zmieniany 1 raz  

KJG 
Kupo!

Wysłany: Pią 22 Lut, 2008 20:28   

Ja tam w FF4 najbardziej lubię Edga, a nie trawie Kaina, no jakoś mnie kolo wkurza. :)
A jeśli chodzi o FF5 i FF6, to w 5 Bartz, ale lubię tez Galufa,
Kod:
szkoda że ginie.

W 6 chyba Celes.

1) Stosuj chociaż minimum interpunkcji, inaczej posty są nieczytelne.
2) Zaznaczaj spojlery!
[dop. Luci]
Ostatnio zmieniony przez Lenneth Pią 22 Lut, 2008 23:00, w całości zmieniany 1 raz  

Final Cloud
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 12:49   

Final Fantasy IV- Cecil, nie wiedziałem kogo wybrać bo mało mi się podobają postacie z tej części.
Final Fantasy V- Galuf, strzela fajne teksty czasem xD
Final Fantasy VI- Sabin, świetna postać. Moja ulubiona z tych starszych Finali. Jest silny, śmieszny (jego teksty rządzą, Galuf przy nim wymięka :P ) oraz ma spoko charakter :)

Gagarin 
Malboro
kapitalista gwałciciel

Wysłany: Czw 06 Mar, 2008 20:53   

moja ulubiona postać w FFVI to.. Gau :lol: był genialny XD system walki nieco dziwny, po prostu wlepiało mu się jakiegoś Rage'a i po sprawie :] mozna było operować tylko 3 zawodnikami :] nieraz uratował mi zadek... poza tym całkiem zabawna postać. Zwłaszcza jak była taka scena, jak on uciekał Cyanowi... tak skakali po planszy XD pół godziny zastanawiałem się o co chodzi :)

Kolejna fajna postać, którą często grałem, to Edgar. Miał taka fajną opcję, gdzie potrafił zranić wszystkich przeciwników np. Auto Crossbow - cholernie przydane, zwłaszcza na początku. Poza tym, taki miał dziwny charakter :] książe z bazin :P

z kobiet to Celes. Runic dobry, poza tym wydała mnie się znacznie bardziej interesująca niż Terra...

i Locke - nie był może super zawodnikiem, ale ciekawym elementem w grze. Mógł kraść, no i to było jego główną zaletą. Ogólnie znajdował się wszędzie tam, gdzie powinien być... zawsze chętny do pomocy, taki sympatyczny 'opryszek' :P

Premos
Kupo!

Wysłany: Wto 22 Gru, 2009 13:12   

Galuf Najlepszy char 1-6 shadow tez ujdzie ale mi sie jakos galuf spodowal xD

S: A DLACZEGO? Jakaś, choćby szczątkowa, argumentacja by się przydała
Ostatnio zmieniony przez Sephiria Wto 22 Gru, 2009 16:49, w całości zmieniany 1 raz  

Squal 
Kupo!

Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 09:00   

Cecil jak nic

[ Dodano: Czw 04 Lut, 2010 09:00 ]
Kain tez mi sie podoba

S: A DLACZEGO? Jakaś, choćby szczątkowa, argumentacja by się przydała
Ostatnio zmieniony przez Sephiria Czw 04 Lut, 2010 12:17, w całości zmieniany 1 raz  

Fear
Kupo!
Oldschool fan :)

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 21:42   

Rydia zdecydowanie :)

Chodzi mi o tą która dołącza do drużyny później. Kain też niczego sobie chara. Cecila nie lubię jako Paladyna, bo tak trochę postać "bez charakteru" jak dla mnie.

Bulimiarexia 
Kupo!
.

Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 23:46   

Hm, no ja osobiście jestem za Faris, pani pirat. Od samego początku ffv - mojej ulubionej części I-VI, intrygowała mnie delikatnie jej historia, w dodatku te urzekające fioletowe włosy <3. Oprócz Faris, chyba na drugim miejscu u mnie znajdzie się Rydia, moja kochana summonereczka, to przez jej historię mam koszmary o morskich potworach (w tym rybek itd.) - oczywiście żartuję ;>.

Odpowiedz do tematu